Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

COES PPR cijevi i alupex novo u ponudi

Datum objave: 14.07.2013
Predstavljamo Vam novitet u našoj ponudi - proizvode renomiranog proizvođača CoEs u programu kućne vodopskrbe PPR cijevima i alupex troslojnim programom (aluplast).

 

PPR cijevi - prednosti i problemi

Definitivna degradacija kvalitete izrade PPR cijevi na domaćem tržištu i neprestana potraga za boljim i kvalitetnijim materijalima rezultat su uvođenja programa talijanskog proizvođača COES u našu ponudu. Općeniti problem PPR cijevi što će u skoro vrijeme se pokazati učestalim pucanjem, a samim time i nepredviđene troškove u kućanstvima je vrlo velika dilatacija. To znači da kroz hladnu cijev od 4 m kada prođe zagrijana voda od 60 stupnjeva dolazi do dilatacije od cca 3 cm što naravno u 95% slučajeva nije omogućeno. Tu dolazi do izražaja kvaliteta izrade PPR cijevi i možda i veći faktor odabir sirovine plastičnih masa.

Coes Hexa PP-RCT

COES HEXA troslojna cijev

COES je tvornica sa dugogodišnjim iskustvom i brojnim istraživanjima vode brigu o novim rješenjima i napretku. U rješavanju dilatacije lansiran je proizvod pod nazivom HEXA, a riječ je o troslojnoj cijevi koja je kompatibilna sa ostalim PPR fitingom. Prednost ove cijevi je što ima značajno manju stijenku što omogućuje bolji protok kod problema niskih tlakova i razvoda, a i ono važnije dilatira gotovo 10 puta manje nego obična PPR cijev.

Proizvođač za ovu cijev jamči sigurnost od 50 godina, a povećanje protoka od tradicionalne PPR cijevi je 20% veći.

 

 

 

COES alupex

Osim PPR i PP-RCT programa za vodoopskrbu, za grijanje i vodoopskrbu od sada su Vam dostupne i troslojne alupex cijevi u dimenzijama od 16 do 32 mm u kolutu u varijantama sa i bez 9 mm visokootporne izolacije.

 

Imate li i vi potrebu za kvalitetnim i inovativnim materijalima posjetite nas ili kontaktirajte na sve navedene kontakte.