Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Kotao na pelete ACV GE-MAX

Datum objave: 09.09.2012
Posjetili smo ACV tehnički centar u Trbovlju u Sloveniji gdje se kontinuirano ispituju proizvodi iz lepeze proizvođača od inox spremnika, vakumskih kolektora do elektro kotlova, plinskih kondenzacijskih uređaja i naravno najzanimljivijih kotlova na pelete i biomasu.

Iskustva slovenskih kolega su izrazito povoljnija u segmentu kotlova ne pelete koji se izvanredno prodaje i ugrađuje u okvirima EU zbog visokog stupnja iskoristivosti dok se taj faktor u Hrvatskoj slabije uzima u obzir. Zanimljiva goriva kao bio otpad od kukuruza i voćki detaljno se i učestalo ispituju u tehničkom centru ACV-a.

Novitet koji se očekuje je nova generacija kotla GE MAX u dvije varijante 1 i 2 do 35 kW, a premijerno će biti predstavljen na ovotjednom sajmu u Celju. Svi noviteti odnose se na daljnja povećanja efikasnosti, odnosno premještanje drugog ventilatora sekundarnog zraka na sam izlaz dimnih plinova.

Za sve upite o viskoko efikasnim kotlovima stojimo Vam na raspolaganju.

...Jer vrijeme je za jeftinije grijanje