Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Rehau akademija u Zagrebu

Datum objave: 08.05.2012
Rehau akademija u Zagrebu Na područjima Gradnje, Automotiva i Industrije REHAU je širom svijeta vodeća premijska robna marka za inovacije i sustave na osnovi polimera.

Kupci iz najrazličitijih branši svugdje u svijetu povezuju marku REHAU s kvalitetom, inovativnošću te kompetencijom u razvoju sustava i dizajna. U četvrtak 17.lipnja održala se prva u nizu akademija u novom centru Rehau u Zagrebu, a sa fokusom na PEX-a cijevi i novim polimernim fitingom.

Rehau PE-Xa cijevi u nekoliko izvedbi iskaču od drugih proizvođača sa robusnosti proizvoda, posebno novog polmernog fitinga. Kako se uskoro u Europskoj uniji neće smjeti koristit metalni fiting kod instalacije pitke vode Rehau je prvi sa mesinganog prešao na plastični fiting i na ovoj akademiji demonstrirao brzu i kvalitetnu izvedbu spojeva.
 
Uz PEX cijevi prezentirane su niskošumne cijevi za odvodnu kanalizaciju zavidnih podataka, a jedan od tih je i razina buke ispod 20 dB kod protoka od 4 l/s.
 
Ako uspoređujemo cijenom proizvode PEX cijevi i fitinga sa drugima dostupnim na našem tržištu onda je Rehau jedan od cijenovno skupljih proizvoda. No ako u istom rangu kvalitete usporedimo sa proizvodima dostupnim na tržištu onda je Rehau najpristupačniji.
 

Visokokvalitetne cijevi i fiting sa 50 godina Rehau jamstva zasigurno će u razdoblju koje slijedi pronaći kupce koji prepoznaju i traže takvu razinu kvalitete.