Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Seltron otvorio novi prodajno-proizvodni pogon

Datum objave: 08.05.2012
Seltron otvorio novi prodajno-proizvodni pogon Na svoju dvadesetu godišnjicu postojanja slovenski proizvođač regulacije grijanja Seltron preselio je u novi objekt u Mariboru koji je u petak i službeno otvoren.

Kao glavni uvoznik ovog proizvođača za Hrvatsku nazočili smo ovom europskom otvaranju više nego impresivnog novog prodajnog i proizvodnog pogona Seltrona. Prostore nekadašnjeg Neckermana Seltronovi inženjeri energetski su preuredili kako bi zaokružili priču koju zagovaraju o uštedi energije i doprinosu niskoenergetskim objektima.

 
 
 
 
 
 
Seltron otvorio novi prodajno-proizvodni pogon
 
20 godina postojanja proizvođača automatike za grijanje
 
Prilikom otvaranja direktor i suvlasnik Seltrona podsjetio je na uspješnih dvadeset godina rada, ali i teške godine u vrijeme rata i gospodarske krize. Profit poduzeća i neprestani razvoj ipak su prevladali da Seltron izraste u stabilnog i prepoznatljivog proizvođača opreme.
 
Seltron otvorio novi prodajno-proizvodni pogon
 
Prodajno proizvodni kompleks Seltrona
 
Veliki novi kompleks na dvije etaže sastoji se od tri cjeline: prodajnog dijela namjenjen dolasku kupaca i partnera, veliko skladište opreme za grijanje i sanitarije i uprave sa proizvodnim pogon i razvojem.
 
Seltron otvorio novi prodajno-proizvodni pogon
 
Proizvodni pogoni novih WDC regulatora u novo uređenim prostorima po europskim standardima