Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Centrometal etažni kotlovi EKO CET 23 - AKCIJA!!

Centrometal etažni kotlovi EKO CET 23 - AKCIJA!! Obaviještavamo cijenjene kupce da u narednom periodu mogu kupiti etažni kotao domaćeg proizvođača Centrometal EKO CET 23 po nevjerojatno niskim cijenama uz dostavu na kućnu adresu na području cijele Hrvatske.

Etažni kotao od 23 kW sa ugrađenom cirkulacijskom pumpom sada je dostupan po cijeni od 5.499,00 kn dok je cijena inačice ovog kotla bez pumpe samo 4.999,00 kn sa uključenim PDV-om.

 

 

CENTROMETAL EKO CET 23 A/B

Izrađuju se u dvije veličine, nazivnog toplinskog učina 23 kW. Dodatan učin postižu u obliku topline predane okolnom prostoru kroz gornju grijaču ploču.
Sam naziv “etažni” ne isključuje njihovo korištenje za zagrijavanje i više od jedne etaže, ako je potreba za toplinom u skladu s njihovim nazivnim učinom. Ugrađivati se mogu na zatvorene i otvorene sustave centralnog grijanja.
Moderan dizajn i dimenzije koje se uklapaju u standardne dimenzije kuhinjskih elemenata čine njihovu ugradnju prihvatljivom u kuhinji ali i u nekom drugom dijelu kuće ili stana, gdje postoji priključak na dimnjak.

Karakteristike kotlova EKO CET-23 A i B:

• Toplovodni kotao za centralno grijanje i kuhanje, predviđen za loženje krutim gorivom, nazivnog toplinskog učina 23 kW.
• Dodatan učinak postižu u obliku topline predane okolnom prostoru kroz gornju grijaču ploču.
• Odgovarajuće dimenzionirano ložište i više prolaza za izmjenu topline osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla te omogućuju kuhanje hrane na gornjoj grijačoj ploči.
• Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
• Mogućnost biranja zimskog ili ljetnog režima grijanja omogućuje kuhanje tokom cijele godine.
• Kotao je ispitan po europskoj normi EN 303-5 i proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000.

Centrometal etažni kotlovi EKO CET 23 - AKCIJA!!

Dodatna oprema:
Obavezna ako je kotao ugrađen na zatvoreni sistem grijanja - termički ventil, sigurnosno-odzračna grupa (2,5 bar) i ekspanzijska posuda.