Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Centrometal kotlovi na pelete

Centrometal kotlovi na pelete Centrometal kotlovi na pelete odnosno pelet setovi ovog domaćeg proizvođača sa zavidnom kvalitetom i pouzdanošću koju pružaju najtraženiji su i najprodavaniji na domaćem tržištu među sustavima na pelete.

U lepezi proizvoda Centrometal nudi kotlove i pelet setove za manje objekte snaga od 14 do 50 kW, kao i one većih snaga za komercijalne objekte i postrojenja čiji je raspon snage do 500 kW. Komplet od 250 kW isporučili smo za novi projekt Osnovne škole Vilim Korajac u Kaptolu kraj Požege.

 
 
Centrometal kotao na pelete 250 kW
 
Komplet se sastoji od toplovodnog kotla EKO-CKS P 250, spremnika za pelete od 2,7 m3, inverterski upravljanog plamenika CPPL maksimalnog učina 350 kW sa odgovarajućim transporterom, uređaja za proizvodnju komprimiranog zraka i spremnika. Cjelokupnim sustavom upravlja regulator E8 0634 opremljen osjetnicima temperature.
 
Akcija kotlova na pelete
 
Ukoliko ste zainteresirani za bilo koju inačicu ovih kotlova obratite nam se s povjerenjem. Uz izuzetne akcijske cijene poklanjamo Vam besplatnu dostavu na području cijele Hrvatske sa isporukom do kućnog praga.
 
Cjenik kotlova na pelete
 
Cjenik kotlova na pelete sa spremnikom tople vode
 
Centrometal