Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Danfoss termostatske glave RA2000 - Akcija 10 + 2 gratis

Danfoss termostatske glave RA2000 - Akcija 10 + 2 gratis Sve veća pozornost i sve više pažnje posvećuje se uštedi energenata i postizanju što veće efikasnosti grijanja.

Kako ba dali svoj doprinos i pomogli Vam da Vaš postojeći sustav pretvorite u moderan i efikasan i pri tome uštedite vrijeme i novac donosimo Vam akciju Danfoss termostatskih ventila i glava. Prilikom kupnje 10 termostatskih glava Danfoss RA 2000 sa plinskim punjenjem mi Vam poklanjamo 2 gratis.

Radijatorski termostat sastoji se od ventila na kojem je montiran termostatski osjetnik. Instalateru je jednostavno zamijeniti stare ručne ventile novim radijatorskim termostatom. A za korisnika je još jednostavnije: samo podese radijatorski termostat na željenu temperaturu, npr. 22 C u dnevnom boravku, 19 C u spavaćoj sobi itd. Radijatorski termostat će tada održavati ovu temperaturu do trenutka kada korisnik ponovo ne promijeni podešenu temperaturu.

Radijatorski termostati snižavaju troškove grijanja i do 20%. Najbitniji razlog postizanja ovako značajne uštede energije radijatorskim termostatima je činjenica da radijatorski termostat koristi samo količinu energije neophodnu za postizanje željene temperature. Termostat štedi energiju tzv. "slobodnom toplinom". Radijatorski termostat iskorištava "slobodnu toplinu" ukoliko se vrijeme mijenja od oblačnog prema sunčanom. Ista stvar se događa kada u prostoriji borave ljudi koji odaju toplinu, kada je upaljeno svijetlo, televizor,...i sl. Također, vrijedi i obrat: kada se mrači i sunčeva svjetlost više ne ispunjava prostor toplinom ili kada temperatura vani pada, "slobodne topline" ima manje.

Tehnologija Danfoss termostatskog ventila

Širenjem medija termostatskog osjetnika, igla ventila zatvara dotok tople vode u radijator. Kada je u prostoriji hladno, medij se sabija i dotok tople vode u radijator se povećava - jednostavno, automatski i bez upotrebe dodatne energije za regulaciju. Različite vrste medija se koriste u radijatorskim termostatima. Danfoss je odabrao plin za svoje RA 2000 osjetnike zbog niza prednosti: plin reagira brže na promjene u temperaturi u usporedbi s ostalim medijima - zbog toga se temperatura  prostorije održava s najmanjim mogućim fluktuacijama. Na taj način bolje je iskorištena "slobodna toplina". Štoviše, plin zadržava sposobnost precizne regulacije tokom cijelog životnog vijeka termostata; drugim riječima kvaliteta i značajke plina ostaju nepromijenjeni bez obzira na broj godina.

 

Dakle u promotivnom razdoblju za  999,00 kn dobivate 12 visoko kvalitetnih termostatskih glava Danfoss RA2000.

Danfoss termostatske glave RA2000 - Akcija 10 + 2 gratis

Jednako tako pripremili smo Vam komplet termostatske glave i H-blok ventila Danfoss kao dodatak opremi Vogel & Noot radijatora ako je riječ o novogradnjama po cijeni od 129,00 kn.

 Za sve upite slobodno nas kontaktirajte.