Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Frigosan - najveći izvor informacija

Frigosan - najveći izvor informacija Točno pred tri godine pokrenuli smo Frigosan web portal o grijanju i klimatizaciji.

Svjesni manjka informacija iz sektora primjene novih tehnologija vezanih uz solarna centralna i podna centralna grijanja, kao i novosti koje donosi danas vrhunska klimatizacija pokrenuli smo projekt izrade web portala. Svakodnevno informiranje i praćenje novosti iz dana u dan proširujemo i trudimo se biti razumljivi širokom krugu čitatelja. Web portal smo podijelili na četiri osnovna područja: klima uređaji, centralno grijanje, podno grijanje i solarno grijanje.

 

Frigosan na Facbook-u, Twitteru i Google plusu

Pred godinu dana prateći trendove društvenih mreža novosti koje obrađujemo na našim web portalima proslijedili smo u još pristupačnijem obliku na društevene mreže. Tako naše članke možete pronaći, dopunjavati komentirati na Facebook-u, Twitteru i Google plusu.Postanite nam fan na Facebook-u

15.000 dnveno

Broj dnevno - aktivnih čitatelja i preko 15.000 otvorenih stranica dnevno obveza su koju smo preuzeli i zbog čega smo pojačali tim koji kontinuirano radi kako bi web portali i niz informacija koje pružamo svakim danom bile što kompletnije, dostupnije i razumljivije.  

Informacije u realnom vremenu

Jednako tako kao vodeći web portal iz sektora djelovanja neprestano radimo na razvoju svojih sustava i želja nam je biti korak ispred kako bi svojim korisnicima omogućili kvalitetnu informaciju, uslugu i korištenje naših proizvoda, odnosno kako bi za svoj novac dobili maksimum.  U skladu sa time u pripremi su nam tri nova projekta koja će u realnom vremenu pružati na jedinstven način informacije o sustavu grijanja i klimatizacije na širem području Hrvatske.

Nisko energetski sustavi

Baza našeg djelovanja su nisko energetski sustavi i to u prvom redu podna grijanja, primjena solarne energije i obnovljivih izvora u zagrijavanju objekata i pripremi potrošne tople vode. Kako je to usko povezana djelatnost sa izgradnjom stambenih objekata u suradnji s partnerima pokrenuli smo novi web portal o nekretninama kako bi zaokružili čitavu cjelinu nisko energetskih kuća. Važan naglasak pri tome je na izolaciji objekta bez kojeg i sustavi zagrijavanja primjenom obnovljivih izvora energije nemaju visoki efekat i to znači da u dovoljnoj mjeri ne opravdavaju investiciju.

 

Web portali