Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon

Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Usprkos krizi uložili smo tijekom 2011. godine maksimalne napore kako bi za veliki broj kupaca sa područja Primorsko-goranske i Istarske županije otvorili novi multifunkcionalni centar grijanja sa modernim izložbeno-prezentacijskim salonom.

Kako je u vrijeme krize izraženija nego ikad važnost upotrebe kvalitetnih i visokoučinskih elemenata u suradnji sa partnerima opremili smo prostor vodećim proizvodima na tržištu iz područja grijanja, obnovljivih izvora energije i klimatizacije. 

 

 

 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Za segment radijatorskog grijanja pripremili smo Vam prezentacijske modele zasigurno vodećeg proizvođača pločastih radijatora Vogel & Noot i to u već pristnom ventilskoj inačici i u novom T6 modelu koji je sve prisutniji u novim instalacijama grijanja. Riječ je o radijatorima sa srednjim priključkom koji premoštuju dosadašnje probleme pločastih radijatora vezane uz nemogućnost promjene veličina kod krivog dimenzioniranja.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Široki spektar belgijskog proizvođača ACV čiji proizvodi u segmentu pripreme potrošne tople vode zapravo nemaju pravu konkurenciju u smislu kvalitete i performansi. Za Vas smo pripremili najzanimljivije i najprodavanije artikle, a to su vakumski solarni kolektori na heat pipe tehnologiji, solarni bojleri po principu "drain back" i moderan elektrokotao E-Tech. Osim istih tu se nalaze i sve potrebne informacije o plinskom programu, direktnim grijačima potrošne tople vode i kotlovima na biomasu.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Emmeti podno grijanje - od A do Ž sve što je potrebno da u potpunosti steknete povjerenje u ovog talijanskog proizvđača čiji smo uvoznici za Hrvatsku, a njihovi proizvodi su prisutni na svim dijelovima svijeta.Osim elemenata upravljanja i podnog grijanja dostupne su Vam sve informacije o čitavom spektru proizvoda Emmeti-ja iz područja grijanja i klimatizacije.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Zasigurno najbolje opremljeni centar kada je riječ o regulaciji za grijanje manjih i srednjih objekata i produkciji tople vode na raspolaganju su Vam gotovo svi elementi automatika slovenskog proizvođača Seltron kojeg zastupamo u Hrvatskoj i organiziramo servis i tehničku podršku. Ukratko imamo: diferencijalne solarne regulatore do najsloženijih za upravljanjem više zona kolektora i više akumulacija, vremenski vođene regulatore čijim proširenjima nema granica, kompaktne vremenske regulatore CMP25, motorne pogone i mješajuće ventile, sobne termostate, elektromagnetne ventile i upravljačke elemente.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Još malo vrhunske opreme ACV - Vogel Noot, radijatorska tehnika, solarni sustavi.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Iz područja kotlova na kruta goriva i pelet kotlova pripremili smo Vam po jedan vrhunski proizvode iz svakog segmenta. Instalirani Centrometalov pelet set zasigurno je broj jedan kada govorimo o pelet kotlovima za centralno grijanje jer se na njima grije pola Europe. Viadrusov U22 kotao najprodavaniji je kotao kruta goriva izrađen od gize u izvedbama od 3 do 10 članaka. Zanimljiv proizvoda ABC-a Concept 2 mini svojom jednostavom izvedbom i ugodnim vizualnim efektom plamena zadobio je veliko povjerenje kupaca, pa i nas u poslijednjih dvije godine.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon U području klimatizacije smo pomalo bezkompromisni i za sve ljubiteljie vrhunske klimatizacije pripremili smo top modele proizvođača Mitsubishi Electric, a sam efekat i kvalitetu možete provjeriti u našem salonu. Pripremili smo modele serije Kirigamin u varijanti FD i ZEN. Ukratko vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon U sklopu multifunkcionalnog centra koji je namjenjen prodajnim i edukacijskim aktivnostima, smjestili smo i servisni centar opremljen gotovo svime što je potrebno za brz i efikasan popravak, kao i brzu prethodnu defektažu. Na raspolaganju su najmoderniji alati i instrumenti koji omogućuju prije svega točnu analizu sustava grijanja i klimatizacije.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Kako bi podigli na višu razinu ovlašteni servis i opravdali povjerenje proizvođača Mitsubishi Electric. Gree, Samsung, Centrometal i Seltron opremili smo malu ispitnu stanicu i osigurali sve potrebne rezevne dijelove za brzu intervenciju na Vaš poziv. Istoj je namjena i razvjanju novih proizvoda iz područja regulacija sustava i daljinskog nadzora Frigosan box čiji bi prototip trebao u 2012. ugledati svjetlo dana.
 Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon Dakle,ako imate potrebu za našim uslugama i uspijeli smo Vas zainteresirani posjetite nas u našim prostorima na adresi Obitelji Duiz 2, radnim danom od 8:00 do 15:00, a ako želite inženjerski savjet i složeniju ponudu dogovorite i najavite nam dolazak na broj telefona 051 322 587.