Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Kupujte kreditnim karticama iz Vašeg doma

Kupujte kreditnim karticama iz Vašeg doma Uz dosadašnje povoljne uvjete kupnje, organizirane dostave na području cijele Hrvatske, kao i druge pogodnosti kupovine opreme za grijanje i klimatizaciju u Frigosanu od sada Vam omogućujemo plaćanje kreditnim karticama iz udbnosti Vašeg doma.

Nadogradili smo naš web sustav u kojem sada u samo nekoliko koraka možete izvršiti plaćanje sa Vašeg računala ili mobilnog uređaja koji podržava internet.

 
Uz jednokratno plaćanje karticama Vise i Master Carda trenutno Vam nudimo obroćno beskamatno plaćanje putem American Express kartice do šest rata i dvanaest rata beskamatne kupovine korisnicima Diners kreditne kartice. 
 
S obzirom da je riječ o specijaliziranoj opremi, nakon što u prodaji Frigosana ddo.o. dobijete ponudu za adekvatan naćin plačanja na našem wspay serveru http://prodaja.klima-uredjaji.eu unesete broj ponude i iznos sa ponude te u narednih nekoliko koraka realizirate autorizaciju kartice. Nakon pregleda naših operatera i provjere plaćanja u najkraćem roku izvršit ćemo Vam isporuku robe i usluge.
 

Više o uvjetima poslovanja provjerite ovdje:  Uvjeti poslovanja