Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Novi WDC i SGC Seltron regulatori grijanja

Novi WDC i SGC Seltron regulatori grijanja U više navrata navodili smo važnost uvođenja regulacije sustava grijanja i moguće uštede energije, a samim time i smanjenje troškova do 24% ovisno o energentu i ulaznim parametrima objekta.

Seltron je u 2011. predstavio nove regulatore grijanja WDC koji predstavljaju zamjenu dosadašnjih Promatica D10 i D20. Kompaktni regulator CMP25 nadograđen je na inačicu CMP25-2 dok su se promjene dogodili i kod SGC diferencijalnim automatika. 

 

Kao i dosada prednost ovih regulatora je kompaktna izvedba, pouzdanost i izuzetna jednostavnost korištenja primjenom tzv. "plug and play" sustava odabira shema i parametara. Da bi Vam učinili regulatore još dostupnijima pripremili smo Vam nekoliko najprodavanijih paketa po promotivnim cijenama.

 

DIFERENCIJALNI REGULATOR SGC 26
Seltron SGC26 Složeni diferencijalni regulator koji zadovoljava najveći broj zahtjeva kada je u pitanju punjenje akumulacijskih spremnika toplinom korištenjem solarne energije i alternativnog izvora za dogrijavanje.
Seltron SGC26
 MPC cijena 1.549,00 kn
 

Seltron CMP25-2 KOMPAKTNI REGULATOR CMP25-2

Kompaktni regulator za upravljanje mješajućim krugom grijanja vođen vanjskom temperaturom. Može služiti kao regulator konstantne temperature.

Seltron CMP25-2
 MPC cijena 2.349,00 kn
 

Seltron WDC10B REGULATOR GRIJANJA WDC 10B BASIC

Jednostavna inačica regulatora grijanja za jedan mješajući krug i krug zagrijavanja sanitarne vode. Ovo je regulator koji bi svaka jednostavna podstanica morala imati.

Seltron WDC10B
 MPC cijena 2.599,00 kn
 

Seltron WDC10 REGULATOR GRIJANJA WDC 10

Složeniji regulator grijanja koji osim mješajućeg kruga i zagrijavanja potrošne tople vode može kontrolirati punjenje akumulacije toplinom iz solarnih kolektora. Ovaj paket zadovoljava sustave do jednog kruga grijanja.

Seltron WDC10
 MPC cijena 3.249,00 kn
 

Seltron WDC20 REGULATOR GRIJANJA WDC 20

WDC20 je najveći pomak u regulatorima jer prvi do sada podržava upravljanje sa dva mješajuća kruga grijanja, punjenje spremnika PTV i upravljanje solarnim sustavom. Naravno moguć je i niz drugi izvedbi upravljanja sustavima, kao npr. punjenje bazena preko izmjenjivača topline.

Seltron WDC20
 MPC cijena 3.749,00 kn

 

Sve navedene cijene izražene su sa PDV-om i vrijede za gotovinsko plaćanje. 

Dostava na kućnu adresu je besplatna u promotivnom periodu.

Ukoliko imate sustav, a neznate koja bi automatika za Vas bila najprikladnija pošaljite nam shemi i mi ćemo za Vas izraditi najpogodniju ponudu.

 

Kontaktirajte nas s povjerenjem!