Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Peći na pelete za centralno grijanje

Centrometal cjenik - Nove cijene od 01.02.2011. Velik interes i potražnja peći na pelete koja iz dana u dan sve više raste pokazuje nam da se navika sa sjevera naših susjeda polako prenosi kod nas.

Dok cijene ostalih energenata uglavnom rastu i relativno su "hirovite" cijena peleta koja se proizvodi kod nas, uglavnom namjenjena izvozu, je stabilna. Sve što je potrebno za prelazak na ovakvu vrstu grijanja je da postojeći kotao na naftu, plin, drva ili struju (potreban dimnjak) zamjenite kompletom za pelete dimenzija cca 1200x1200 i spojite na postojeći sustav.

 

Grijanjem na pelete ostvarujete od 50 do 60% uštede u odonosu na lož ulje uz malo više uloženog truda. U odnosu na kotlove na drva, peleti zahtjevaju daleko manje brige i angažmana, tek jedno jednostavno punjenje tokom tjedna.

 

Peć na pelete dostupni na domaćem tržištu

ACV GE P kotao na pelete u verzijama snage do 35 i 60 kW. Kotao je moguće ložiti drvima, peletima i drugom biomasom (sječka, koštice,..).

ACV Hrvatska

 

 

 

 

Centrometalov Cm pelet setovi dostupni su u širokom spektru snaga od 20 kW pa do 500 kW i više spajanjem kotlova u kaskade. Kotlovi su namjenjeni loženju peleta.

 

Cijene pelet setova bez bojlera

 

 

 

Etažne peći na pelete u rasponu snaga od 15 do 24 kW za centralno grijanje. Peći su potpuno automatske opremljene svim potrebnim elementima sustava za jednostavno i brzo spajanje, te puštanje u pogon grijanja jedne etaže prostora.

 

Akcijska ponuda etažnih peći za centralno grijanje na pelete