Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Prva faza 100 kW kotlovnice Centrometal

Prva faza 100 kW kotlovnice Centrometal Završili smo prvu fazu kotlovnice ukupne snage 100 kW za objekt Viktorije Nova u Skradu koja je oživila derutni objekt Caffe barom i novouređenim restoranom.

U skladu sa poslovnom politikom novo centralno grijanje pogonit će Centrometalov pelet set od 50 kW koji će u drugoj fazi dobiti dodatnu snagu spojenu u kaskadu i akumulator topline od 1000 L.

Grijanje je od prošlog petka u probnom radu, a za dodatnu efikasnost sustava brine se Seltronov WDC10 vremenski regulator koji upravlja cjelokupnim radom vođen vanjskom temperaturom. Ovakav sustav uskoro će krenuti u realizaciju na slijedećem projektu ovog puta na domu za seniore.