Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Prva faza instalacije grijanja pametne kuće

Prva faza instalacije grijanja pametne kuće Navodimo Vam zanimljiv objekt privatne obiteljske kuće u Gorskom kotru u kojem ugrađujemo prvu fazu instalacije grijanja, vodovoda i kanalizacije.

Objekt je zamišljen i projektiran kao inteligentna kuća sa relativno visokim standardom ugrađenih materijala. Vodovodne instalacije odrađene su sa visokokvalitetnim Rehau programom Pe-Xa cijevi i Raupiano niskošumnom kanalizacijom.

 
Grijanje objekta vršit će se primarno podnim grijanjem uz dogrijavanje termokaminima na dvije etaže. Pogon grijanja je predviđen pirolitičkim kotlom dok će se dogrijavanje kotlovske vode moći dogrijavati izmjenjivačima termokamina i solarnim kolektorima.