Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Tehcontrol | Zaštita na radu | Zaštita od požara

Tehcontrol Zaštita na radu | Zaštita od požara
TEH - CONTROL d.o.o. je specijalizirana tvrtka za obavljanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, poslove koordinatora zaštite na radu I i II, ispitivanja električnih instalacija i sustava za zaštitu od munje te tehničkim inženjeringom vezanim za izdavanje uporabnih dozvola i tehničkih pregleda građevina.

Tvrtku čine zaposlenici s visokom i višom školskom spremom, potrebnim stručnim ispitima te 20-godišnjim iskustvom u ovim djelatnostima, a izvršila je ispunjenje svih uvjeta neophodnih za izdavanje odobrenja od strane Ministarstava RH. U suradnji sa partner tvrtkom INSPEKT.PAZIN d.o.o. iz Pazina pokrivamju kompletnu domenu zaštite na radu i zaštite od požara. Dugogodišnjim radom na navedenim poslovima ističemo značaj ispravnog i temeljitog ispitivanja kojeg nudimo uz visoku kvalitetu.

Sa tvrtkom Teh-control d.o.o. ostvarili smo niz uspješno završenih projekata potpuno ispitanih i dokumentiranih.

 

Više informacija...