Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Vogel & Noot VN T6 čelični radijatori sa srednjim priključkom

Vogel & Noot VN T6 čelični radijatori sa srednjim priključkom Jedinstven dizajn ovog radijatora dozvoljava instalateru premještanje termostata sa lijeve na desnu stranu i obrnuto u samo nekoliko jednostavnih poteza.

 

 
 

Vogel & Noot T6 čelični radijatori sa srednjim priključkom

 
Jedinstven dizajn ovog radijatora  dozvoljava instalateru premještanje termostata sa lijeve na desnu stranu i obrnuto u samo nekoliko jednostavnih poteza. Također, termostatska kontrola je smještena na vrh radijatora omogućavajući jednostavnije podešavanje. Pored bijele boje radijatora, tu su i kromirani te radijatori u gotovo svim bojama kako bi se što lakše prilagodili vašem životnom prostoru.
 
Ukoliko se odlučite na kupnju ovog visokoučinkovitog radijatora uz Frigosan montažu Vašeg centralnog grijanja nudimo Vam na poklon Danfoss plinsku termostatsku glavu koja se odlikuje ultra kratkim vremenom reakcije i preciznošću od jedan stupanj što ovaj proizvod svrstava u sam vrh termoregulacijskog sustava.
 
Za sve sve inforamcije stojimo Vam na raspoalganju.
 

Vogel & Noot čelični radijatori...