Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Lentherm Invest spremnici | OWL | LGV | NGV | SGL | SGV-N | TČ2PL | STČ

Lentherm Invest OWL Lentherm Invest proizvodi visokoučinske bojlere izrađene od kvalitetnog čelika. Bojleri su dvostruko emajlirani i opremljeni zaštitnom Mg-anodom.

Izolacija je iz tvrdog poliuretana izrađen po DIN standardima da spriječi toplinske gubitke. Poliuretan je bez freona i kao takav bezopasan za okolinu. Vanjski plašt je od polistirola ili sky-a.

Mogućnost ugrađivanja El. grijača, automatike, termometra.

 


OWL – Bojler s jednim izmjenjivačem topline

OWL modeli : 130 , 160 , 200 , 300, 400, 500, 800, 1000 litara

Ugrađen je emajlirani izmjenjivač topline izveden od glatkih cijevi koji osigurava brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Mogućnost ugrađivanja El. grijača snage 2kW, 3kW i 6kW.

 


 

Lentherm Invest LGVLGV - Ležeći bojler s jednim izmjenjivačem topline

LGV modeli: 80 , 120 litara

Ležeći grijač vode izrađen od kvalitetnog čeličnog lima R St. 37.2. LGV bojleri su dvoslojno vruće emajlirani – keramik emajl. Imaju ugrađenu Mg-anodu, termometar i El. grijač sa regulacijom. LGV bojleri odlikuju se suvremenom konstrukcijom, estetskim oblikom i kvalitetnom izradom.

 

 


Lentherm Invest NGVNGV - Samonosivi bojler s jednim izmjenjivačem topline

NGV modeli: 150 , 200 litara

Samonosivi grijači vode pogodni za kotlove kojima služe kao nosač i mogu se smjestiti i na jako malim prostorima. Ugrađen je veliki trapezasti imjenjivač topline od glatkih cijevi. Mogućnost ugrađivanja El. grijača s priključkom 5/4“.

 

 

  Lentherm Invest SGLSGL -  Solarni bojler s dva izmjenjivača topline

SGL modeli: 200 , 300 , 400 , 500 litara

Ugrađena su dva emajlirana izmjenjivača topline izvedena od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Solarni bojleri SGL imaju ugrađeni termometar.

 

 

 

 

  

 

Lentherm Invest SGV-NSGV-N – Solarni bojler s dva izmjenjivača topline i automatikom

SGV-N modeli: 200 , 300 , 400 , 500 litara

Visokoučinski bojleri sa dva toplinska izmjenjivača od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Ugrađen je El. grijač 2 -3 kW. SGV-N bojleri su opremljeni dvokružnom regulacijom koja omogučava automatsko djelovanje i digitalni prikaz temperature.