Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Frigosan Rijeka - novo radno vrijeme

Obaviještavamo sve cijenjene maloprodajne kupce da od 25.04.2016. zbog velikog obima posla prodajnog inženjeringa i veletrgovine primanje stranaka vršit ćemo isključivo po prethodno ugovorenom terminu.

Kako bismo Vam pružili što kvlaitetniju uslugu i kako bi se pritom što bolje vremenski uskladili molimo Vas da svoj eventualni dolazak i potrebu za sastankom najavite putem e-mail kontakta

info@frigosan.hr

Primanje poziva na fiksnoj telefonskoj liniji 051 322 587 u većoj mjeri nam je ogranićena zbog prevelikog broja upita koji zahtjevaju i vrijeme i stručno znanje. Kako bismo mogli obraditi što veći broj upita molimo Vas da iste Upite dostavljate na isti e-mal kontakt sa svim potrebnim informacijama i sa što više detalja.

Ovime Vas obaviještavamo da od 25.04.2016. nismo u mogućnosti nuditi uslugu ugradnje vodoinstalacija, radijatorskog centralnog grijanja i prepravke postojećih centralnih grijanja. U slučaju potrebe za prepravkom postojećih sustava u mogućnosti smo Vas savjetovati, dimenzionirati sustav i ponuditi potrebnu opremu sa puštanjem u rad.

 

Hvala Vam što i dalje birate kvalitetno!