Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Kamin za centralno grijanje La Nordica

Nakon mnogobrojnih sustava grijanja u sezoni 2012./2013. odlučili smo Vam navesti jedan interesantan primjer ugrađenog kamina za centralno grijanje talijanskog proizvođača La Nordica tip termokamin od 800 mm.

 

Završna obloga koja daje dojam izrade od masiva i rešetka od kovanog željeza ovaj moderni kaminski uložak sa vodenim tankom dobiva klasični izgled i idealno se uklapa u interijer. Sustav se sastoji od akumulacijskog spremnika Centrometal CAS-BS 800 koji osigurava dovoljnu količinu potrošne tople vode uronjenim inox spremnikom, a u donjoj zoni ugrađena je solarna spirala na kojoj je spojeno 60 vakumskih cijevi. 800 L je dovoljna količina za akumulaciju energije proizvedene u termokaminu koja se krivuljom Seltron regulatora WDC10 raspoređuje na 130 m2 Emmeti Classic floor toplovodnog podnog grijanja.

 

Kotlovinica tlocrta 2 x 1 m moguće je smjestiti u vrlo male prostore, a izgleda ovako...