Frigosan centralno grijanje

Za 2012. pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti....

Centrometal EKO-CKB P 50 toplovodni kotlovi sa bojlerom

Karakteristike
Snaga kotla kW:: 40-50
Promjer dimnjače mm: : 180
Dimenzije kotla DxŠxV mm:: 1130x676x1545
Dužina cjepanice:: 550
Dostava: Slozena
Isporučivo: Da
Broj proizvoda po pakiranju: 1
Ukupna masa: 402 kg
Cijena za gotovinu: 10.980.00 kn
Price / Preis: 1.574.00 EUR
Cijena za kartice: 11.804.00 kn
Posjeta: 1760
Opis proizvoda

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CKB nazivnog toplinskog učina od 50 kW predviđeni za loženje krutim gorivom, uljem ili plinom.

Članovi su familije EKO-CK kotlova, a posebnost im je ugrađeni bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ovo ga čini izuzetno zanimljivim, jer osigurava stalnu zagrijanost potrošne tople vode u bojleru bez dodatnih investicija. Mogućnost jednostavne ugradnje plamenika i kotlovske regulacije predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-5.    

Karakteristike kotlova EKO-CKB:

-Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW.    

-Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.    


-Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotao ne zahtjeva posebnu cirkulacijsku crpku, koja bi inače bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.

-Ekološki je prihvatljiv, za što posjeduje certifikate prema zahtjevnim ekološkim propisima austrijske pokrajine Štajerske (Fan lG).

-Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.

-Montaža oplate je jednostavna, brza i bez vijaka.

-Osnovna kotlovska regulacija plamenika dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla.

-Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000. 

 

Tehničke upute..

 

Dimenzije EKO CKB-P kotlova